Avenki söker fler framgångsrika Konsulter


Är du en erfaren person inom IT- och Telekombranschen som är redo för nästa utmaning och vill vara en del av vår gemenskap? Vi söker nu efter fler stjärnor till oss på Avenki. Vi är ett nischat konsultbolag inom IT- och Telekombranschen med trevligt kontor centralt i Stockholm.

Om bolaget

I en värld där digitaliseringen blir allt viktigare blir lösningarna som tillgodoser behoven allt komplexare. En komplexitet som kräver hög kompetens inom olika roller, från chefer till projektledare. Kompetensen behövs både hos den leverantör som ska leverera, och hos den kund som ska ta emot och förvalta lösningarna. Här fyller vi på Avenki ett resursbehov som uppstår på båda sidor. Bolaget är väl etablerat på marknaden och har ett stort kontaktnät av kunder och samarbetspartners. Vår specialisering är projektledning men vi arbetar även med ledning och styrning genom exempelvis interima chefsuppdrag.

Vi är ett antal erfarna och kompetenta konsulter som brinner för IT- och Telekombranschen, ett glatt gäng som värdesätter att ha roligt på jobbet. Vi attraheras av friheten som konsultlivet ger och arbetar självständigt men med ett gemensamt mål; att alltid leverera den bästa lösningen till våra kunder. Vi är okomplicerade människor som är experter på komplexa uppdrag. Kort sagt, vi är konsulter som gör skillnad!

Om tjänsten

Som konsult hos oss kommer du mestadels arbeta självständigt ute hos kund. Dina uppdrag kommer att inkludera projektledning, interima chefsuppdrag, system management, service management, utredningar med mera. Vi är flexibla och tillgodoser våra kunders behov i den komplexa värld som är digitalisering. Många gånger jobbar vi med uppdrag hos våra kunder som kräver spjutspetskompetens och verkligen utmanar oss, som också förutsätter att vi är experter inom vårt område. Som en naturlig del i rollen ingår även relationsbyggande försäljning hos kund.

Vi erbjuder en närhet till den faktiska affären mellan kund och leverantör. Vi har en bra sammanhållning inom företaget och har kontinuerligt gemensamma aktiviteter som t.ex. frukostar, middagar och konferensresor. Vi utbyter erfarenheter, skratt och utvecklas tillsammans.

Vem du är

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från IT- och Telekombranschen. Du har med all sannolikhet erfarenhet från projektledning av komplexa IT och kommunikationslösningar och har varit chef inom operativa enheter och/eller från arbete med Product management.

Vi söker en okomplicerad person som trivs med eget ansvar och friheten inom konsultarbetet. En naturlig ledare som kan få saker gjorda och verka genom sina resurser. Vi ser gärna att du är driven, självgående och tillämpar ett modernt ledarskap. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samtidigt som du alltid har affären i fokus.

För att lyckas i denna roll bör du ha:

  • Relevant erfarenhet inom IT- och kommunikationslösningar.
  • Ett stort intresse för digital teknik.
  • Goda ledaregenskaper.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Erfarenhet av projektledning och personalansvar samt relevanta certifieringar är meriterande.

Ansökan

Låter det här spännande? För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Bengt Öquist e-post bengt.oquist@avenki.se alternativt telefon +46 70 837 80 12.

Ansökan mejlas till info@avenki.se.