Jobba hos oss

jobba_hos_oss2Avenki AB är ett ungt företag med ett team av riktigt duktiga och erfarna konsulter. Vi driver komplexa projekt, projekt som delvis eller helt stannat av och som kräver gedigen erfarenhet och kompetens. Uppdragen är intressanta och utvecklande samt ger dig som konsult stor frihet.
 

Var med och påverka din och verksamhetens utveckling

Avenki AB är ett litet företag och vår ambition är att växa. Vi vet att med fler duktiga konsulter ökar möjligheterna att få kundernas förtroende och ta oss an mer komplexa, roligare och intressanta uppdrag. Som medarbetare i den här fasen har du goda möjligheter att vara med och påverka din och företagets utveckling.
 

Verka för långsiktiga kundrelationer

Avenki AB har sedan starten verkat för en hållbar och långsiktig relation med sina kunder och konsulter. Varje ny medarbetare bidrar med värdefull erfarenhet, kompetens, ambition och nätverk. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen gillar att genomföra de utmaningar vi tar på oss. Vi löser problem, fångar idéer, tar fram strategier och genomför projekten från ax till limpa.
 

Har du rätt erfarenhet för att driva komplexa projekt?

Vi är övertygade om att rutin, skicklighet och självständighet är bra för våra kunder. Därför rekryterar vi medarbetare med lång och bred erfarenhet. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta som konsult, med specialistkompetens inom kommunikationslösningar, gärna kombinerat med uppdrag i ledande och gränsöverskridande befattning mellan IT- och verksamhetsområden.

Uppdragen ute hos kunderna ställer höga krav på dig men i gengäld erbjuds du ett mycket intressant, omväxlande och utvecklande arbete med stor frihet. Dessutom får du vara med och forma vår företagskultur så att vi tillsammans skapar viktiga sociala mervärden.
 

Skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta oss gärna om du vill vara med på vår resa, som bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran. Anmäl ditt intresse eller sänd ett CV till oss på info@avenki.se och kontakta oss på telefon om du har några frågor.