Nyheter 2015

2015-09-01

Avenki välkomnar Joakim Örnborn

I takt med att Avenki fortsätter med sin planerade tillväxt förstärker vi vår interna administration med Joakim Örnborn.

Joakim har jobbat med administration och i olika ledningsroller de senaste 20 åren och han kommer framöver att stötta Avenkis ledning samt konsulter.

2015-08-01

Avenki välkomnar Peder Jensen

Peder Jensen har under de senaste 15 åren arbetat som konsult samt projektledare inom IT/Telekom med inriktning på förändringsprojekt. Han har drivit migrationsprojekt, införandeprojekt, leveransprojekt och förstudier.

Avenkis projektledarteam förstärks med erfarenhet och kompetens och Peder kommer framöver att arbeta med Avenkis övriga kunder inom IT, telekom och telefoni.

2015-05-01

Avenki välkomnar Torbjörn Ohlsson

Torbjörn Ohlsson har under de senaste åren jobbat med teknik och support av flera telefoniprodukter. Torbjörn kommer att arbeta med Avenkis projektledarteam och bidra med teknisk kompetens för de projekt och uppdrag som är pågående.

Avenki kommer genom denna rekrytering kunna erbjuda en större bredd av erfarenhet, kompetens och resurser i de teknikintensiva projekten.

2015-01-21

Avenki projektleder komplex kommunikationslösning hos myndighet

Avenki har i uppdrag att leverera en större kommunikationslösning för en statlig myndighet med verksamhet i ca 150 orter runtom i Sverige.

Leveransen av tjänster kommer att beröra ca 10 000 användare.

Läs mer:
=> Kundcase: Myndighet

 

 

Arkiv:
=> Nyheter 2014
=> Nyheter 2013