Nyheter 2016

2016-09-18

Avenki söker fler konsulter

Då intresset för Avenkis tjänster ständigt ökar söker vi fler duktiga konsulter.

Har du erfarenhet eller arbetar du som projektledare inom IT, telekommunikation och nätverk har vi spännande och utmanande uppdrag som väntar. Konsulter hos Avenki verkar med stort eget ansvar och frihet vilket uppskattas av våra medarbetare.

Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta som konsult, med specialistkompetens inom kommunikationslösningar, gärna kombinerat med uppdrag i ledande och gränsöverskridande befattning mellan IT- och verksamhetsområden.

Anmäl ditt intresse eller sänd ett CV till oss på info@avenki.se, om du har frågor om tjänsten kontakta Bengt Öquist på 070-837 80 12

2016-08-22

Avenki flyttar till nya lokaler

Avenki har flyttat till nya lokaler på Sankt Eriksgatan 63A. Kontoret ligger i Sankt Erikspalatset beläget vid S:t Eriksbrons sydvästra sida på Kungsholmen i Stockholms innerstad.

Ett nytt kontor var nödvändigt då företaget har expanderat under senaste året kommenterar VD Bengt Öquist.

Vi hoppas kunna välkomna våra kunder till vårt nya kontor inom kort.

IMG_8790
IMG_8772

2016-01-25

Avenki välkomnar Bengt Öquist som ny VD

Styrelsen har utsett Bengt Öquist till ny vd för Avenki AB. Bengt arbetar idag som VD på Katako AB och har tidigare bl a arbetat som konsult inom verksamhetsutveckling och telekommunikation.

– Jag är mycket nöjd med rekryteringen av Bengt Öquist till posten som VD för Avenki. Telefoni-, kommunikations- och systemintegrationsbranschen befinner sig i en intensiv period med hård konkurrens om resurser, krav på kostnadseffektivitet och fokus på ny teknik. Att ständigt förbättra för kunden genom samordning, innovation och nytänkande har genomgående varit framgångsrecept i Bengts ledarskap. Bengts långa och breda erfarenhet inom telekommunikationsbranschen tillsammans med hans entreprenörskap gör honom väl lämpad att leda Avenki, säger David Aguilar, styrelseordförande i Avenki.

– Det ska bli fantastiskt roligt att börja som VD på Avenki. Med den starka position Avenki har inom sin nisch på telefoni-, kommunikations- och
systemintegration finns en stor potential att vidareutvecklas och skapa ännu mer kundnytta i Avenkis erbjudande, säger Bengt Öquist.

För mer information, kontakta:

David Aguilar, ordförande i Avenkis styrelse, 072-325 65 65
Bengt Öquist, tillträdande vd för Avenki, 070-837 80 12

Arkiv:
=> Nyheter 2015
=> Nyheter 2014
=> Nyheter 2013